Sponsoren gezocht

Muziekfestival Spot On Sciebrouck is ook dit jaar weer op zoek naar (lokale) sponsoren die ons festival willen steunen.


Spot On Sciebrouck 2022, hét wijkfestival met stedelijke programmering en lokale uitstraling, was een daverend succes voor jong en oud. Een plek om muziek te ontdekken, elkaar te ontmoeten en de zomer te vieren. Dat smaakte naar meer!

De wijkraad van Schiebroek en Cultuur Concreet hebben met hun subsidies al de basis gelegd voor een nieuwe editie deze zomer, maar we zijn er nog niet. Daarom deze oproep om ook dit jaar Spot On Sciebrouck weer gratis mogelijk te maken.

In ruil voor je steun van minimaal €500 word je vermeld in onze media-uitingen en tijdens het festival heffen we graag het glas met alle sponsoren op Spot On Sciebrouck.

Ondertussen werkt ons team keihard om ervoor te zorgen dat het festival weer één groot feest voor de wijk wordt. Dus verwacht veel livemuziek op de verschillende podia, mooie terugblikken naar het Schiebroek-van-toen, lekker eten en heel veel wijkgenoten die je na een lange zomer hier weer tegen het lijf kunt lopen.

Tot deze zomer,
Tot Spot On Sciebrouck!

Wil je donateur worden? Neem dan gerust contact met ons op: spotonsciebrouck@gmail.com / 06 361 039 34