We houden van de natuur

Natuurtalent (Veldkersweg 50, Rotterdam) is de locatie van Spot On Sciebrouck. Natuurtalent is een stadsboerderij en een van de groenste omgevingen in Rotterdam. Op 26 augustus toveren we de locatie om tot een festivalterrein, maar wel een waar we heel zuinig op zijn! We hebben respect voor de natuur, de omgeving en de ondernemers die daar zitten. We vinden het daarom heel belangrijk dat plastic bekers op plekken belanden waar ze horen: terug bij de bar!

Bekerbeleid

We houden het terrein graag schoon, dat betekent dat we willen voorkomen dat we plastic bekers vinden op het terrein. Bij je bestelling krijg je een beker, bewaar deze goed, ook als je drankje op is. Bij een nieuwe bestelling lever je je oude beker weer in en krijg je een nieuwe met een drankje. Zo houden we samen het terrein schoon. Raak je nou je beker kwijt, dan betaal je 0,5 munt extra aan de bar per beker. Het is heel belangrijk dat je je beker niet uit het oog verliest!

Sigaretten

Sigaretten trappen we niet uit op de grond, maar drukken we uit in de daarvoor bestemde asbakken of afvalbakken.

Akker en bloementuin

De akker en bloementuin zijn niet toegankelijk voor bezoekers van Spot On Sciebrouck. Gelukkig zijn er nog heel veel plekken waar je naartoe kan tijdens het festival.

Iedereen is welkom

Spot On Sciebrouck heet graag een diversiteit aan mensen welkom. Iedereen moet van het festival kunnen genieten ongeacht achtergrond en identiteit. Dat geldt voor alle gasten, maar ook medewerkers, EHBOers, cateraars, en artiesten.

Ongewenst gedrag

Ongewenst gedrag wordt niet getolereerd. Onder ongewenst gedrag worden onder andere racistische, fascistische, seksistische, beledigende en discriminerende uitlatingen, ongewenste intimiteiten, hinderlijk en agressief gedrag, vernielingen en geweld verstaan.

Niet opvolgen van de huisregels

Aanwijzingen van het personeel die verband houden met de huisregels, moeten direct opgevolgd worden. Respectloos omgaan met het terrein zoals wildplassen zal inhouden dat je gevraagd wordt het terrein te verlaten.