Sponsoren en donateuren gezocht

De derde editie van Spot On Sciebrouck is dit jaar op zaterdag 24 augustus. Ook dit jaar kunnen we het niet zonder sponsoren en donateurs!

Spot On Sciebrouck, hét wijkfestival met stedelijke programmering en lokale uitstraling, was in 2023 met maar liefst 3000 bezoekers een daverend succes voor jong en oud.

Deze zomer wordt Natuurtalent weer omgetoverd tot een plek om muziek te ontdekken, elkaar te ontmoeten en de zomer te vieren.

Spot On Sciebrouck is ook dit jaar weer op zoek naar donateurs en (lokale) sponsoren die met een minimale bijdrage van € 500,- ons festival willen steunen. Het blijft namelijk elk jaar weer een uitdaging ervoor te zorgen dat het een gratis festival blijft, voor iedereen in Schiebroek en Hillegersberg. De wijkraad van Schiebroek en Cultuur Concreet hebben met hun subsidies al de basis gelegd voor een nieuwe editie deze zomer, maar we zijn er nog niet. In ruil voor jullie financiële steun worden jullie natuurlijk vermeld in onze media-uitingen (website en social media) en tijdens het festival heffen we graag het glas met alle sponsoren op Spot On Sciebrouck.

Ondertussen werkt het team keihard om ervoor te zorgen dat het festival weer één groot feest voor de wijk wordt. Verwacht veel livemuziek op de verschillende podia, lekker eten en heel veel wijkgenoten die je na een lange zomer hier weer tegen het lijf kunt lopen.

Tot Spot On Sciebrouck!

Wil je donateur of sponsor worden? Neem dan gerust contact met ons op: info@spotonsciebrouck.nl